Taxi Schiphol

BEL: 020-2101646

Rijd ontspannen naar Schiphol met taxi van YourDrivers

De taxi van en naar Schiphol nemen vanuit de regio Amsterdam wordt wel heel gemakkelijk gemaakt bij YourDrivers. Allereerst hanteren we een vaste prijs, waar alle onze diensten bij zijn inbegrepen. In onze luxe wagens bieden we deur-tot-deurservice bij onze airportdienst. Nog voordat u vertrekt weet u precies wanneer wij bij u voor de deur arriveren, met dank aan ons trackingsysteem. Zo staat u nooit in de kou, regen of brandende zon op ons te wachten, en weet u precies wanneer u kunt klaarstaan. Daarnaast helpen onze gediplomeerde chauffeurs altijd met de bagage, zodat u niet zelf met koffers hoeft te sjouwen. Omdat verschillende van onze wagens uitgerust zijn met lig- en massagestoelen kunt u zo volledig ontspannen aan uw reis beginnen. Bovendien zetten we u natuurlijk zo dicht mogelijk af bij uw vertrekhal, bij YourDrivers, taxidienst rondom Schiphol.

Ophalen van klanten en personeel op Schiphol

Klanten ophalen van Schiphol of personeel doen we regelmatig bij YourDrivers. Wij verwelkomen de persoon bij de terminal, met in onze handen een iPad met daarop de naam en eventueel het bedrijfslogo. Terug in de taxi zijn er altijd gekoelde frisdranken beschikbaar, en op aanvraag bieden we zelfs broodjes. Zo heeft uw klant een aangename start in Nederland. Indien gewenst kunnen wij het complete verblijf regelen: gaat uw klant in een hotel overnachten, dan boeken wij dat voor u. Ook kunnen we voor het standaardvervoer tussen het hotel en uw bedrijf zorgen. Op die manier willen wij u volledig ontzorgen bij YourDrivers met onze airportservice rondom Schiphol.

Daarom kiest u voor YourDrivers als Schipholtaxi

N

Deur-tot-deurservice

N

Ontspannen begin of eind van vliegreis

N

Volledige ontzorging van bedrijven

N

Vast tarief tussen Schiphol en Amsterdam

N

Begeleiding richting vertrekhal of vanaf aankomsthal

Taxi van en naar Schiphol vanuit Amsterdam?

YourDrivers rijdt u op een luxueuze en ontspannen manier met onze unieke airportservice. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! YourDrivers is 24/7 beschikbaar voor onder andere ritten richting Schiphol.

020-2101646

Boek nu uw taxi

info@your-drivers.nl

Stuur ons een e-mail