Taxi Duivendrecht

BEL: 020-2101646

Betrouwbare taxichauffeurs bij YourDrivers Duivendrecht

Maak reizen met de taxi in Duivendrecht een feestje. Dat lukt je met de taxiservice van YourDrivers. Wij gaan voor de unieke taxi-ervaring voor een schappelijke prijs. Zo rijden wij uitsluitend met nieuwe en exclusieve wagens en hebben we een vaste groep betrouwbare en ervaren taxichauffeurs, die wij ook bovendien regelmatig controleren met een mystery guest. Voor ons taxibedrijf rijden zowel mannelijke als vrouwelijke chauffeurs, die meer dan 400 wagens tot hun beschikking hebben. Dat is inclusief busjes voor groepsvervoer tot wel 16 personen. Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen het naar hun zin hebben in onze taxi’s, zijn de wagens van alle gemakken voorzien: stopcontacten om een laptop op te laden, Netflix, WiFi, koelkast en sommige taxi’s hebben zelfs een lig- of massagestand! Zo kunt u achterin gewoon aan het werk, maar kunt u ook compleet ontspannen bij YourDrivers, taxibedrijf in Duivendrecht.

YourDrivers taxibedrijf in Duivendrecht maakt het mogelijk

Taxibedrijf in Duivendrecht waar bijna alles mogelijk is op het gebied van personenvervoer? Dat is YourDrivers. In luxe taxi’s vervoeren onze professionele chauffeurs 24/7 allerlei doelgroepen, die allemaal een ding gemeen hebben: ze genieten van het comfort dat onze wagens bieden. YourDrivers is in te zetten voor het vervoer van en naar vliegvelden zoals Schiphol, directievervoer, andere zakelijke ritten, en sightseeing en roadshows door Nederland en Europa. Ook kinderen van onder andere directieleden en hun au pairs kunnen we vervoeren, om bijvoorbeeld naar de sportclub te gaan. YourDrivers maakt het allemaal mogelijk met ons taxibedrijf in Duivendrecht.

10 redenen om te kiezen voor onze luxe taxi’s in Duivendrecht

N

Nieuwe en comfortabele wagens

N

Gediplomeerde en ervaren chauffeurs

N

Koelkast in de taxi’s

N

Ook voor koeriersdiensten

N

Meer dan 400 auto’s ter beschikking

N

Groepsvervoer tot 16 personen mogelijk

N

Volledige ontzorging

N

Reguliere taxitarieven

N

Trackingsysteem (wacht nooit meer te lang buiten)

N

Ritten door heel Europa met vaste chauffeur

Meer weten over onze taxiservice in Duivendrecht?

Een taxi in Duivendrecht reserveren? Een proefrit voor uw bedrijf maken? Of gewoon meer te weten komen over YourDrivers? Wij vertellen u graag over onze diensten. Neem nu contact met ons op voor een luxe taxi in Duivendrecht.

020-2101646

Boek nu uw taxi

info@your-drivers.nl

Stuur ons een e-mail