Taxi Amsterdam

BEL: 020-2101646

Van Amsterdam naar Schiphol met taxi van YourDrivers

Vanuit Amsterdam of Amstelveen naar Schiphol met een luxe taxi? YourDrivers zorgt ervoor dat u volkomen ontspannen arriveert op Schiphol. Wij zorgen ervoor dat we altijd op tijd zijn. U kunt ons bovendien in de gaten houden met onze trackingsdienst zodat u precies weet wanneer u naar buiten moet lopen. Als we aankomen op Schiphol, wordt u voor de juiste vertrekhal afgezet. Desgewenst kunnen wij u ook naar binnen begeleiden. Ook bij het ophalen krijgt u weer dezelfde goede service. Voor bedrijven haalt YourDrivers ook klanten of personeel op vanaf het vliegveld. Onze chauffeur staat klaar bij de aankomsthal met uw logo, ter herkenning voor uw klant. Uiteraard brengen we hem of haar vervolgens naar de eindbestemming, met YourDrivers, comfortabel taxivervoer in Amsterdam.

Vaste chauffeur is geen probleem bij YourDrivers

YourDrivers verzorgt veel verschillende soorten personenvervoer. Naast het reguliere taxiwerk, vervoeren we ook hotelgasten, directies en is het mogelijk om een rondrit door Nederland of zelfs Europa te maken met ons taxibedrijf. U krijgt hiervoor een vaste chauffeur aangewezen, maar u kunt ook altijd kiezen als u een prettige ervaring heeft met een van onze vaklui. Deze ritten kunnen zowel in onze reguliere taxi’s gereden worden, maar ook in een van onze busjes. Een voordeel van op vakantie of zakentrip gaan met YourDrivers is dat u uitgerust op uw bestemming aankomt, in tegenstelling tot als u zelf rijdt, en geen rekening hoeft te houden met andere reizigers, zoals bij een groepsreis. Voor dit soort vervoer kunt u een aantrekkelijke offerte aanvragen bij YourDrivers.

10 redenen om te kiezen voor onze luxe taxi’s in Amsterdam

N

Nieuwe en comfortabele wagens

N

Gediplomeerde en ervaren chauffeurs

N

Koelkast in de taxi’s

N

Ook voor koeriersdiensten

N

Meer dan 400 auto’s ter beschikking

N

Groepsvervoer tot 16 personen mogelijk

N

Volledige ontzorging

N

Reguliere taxitarieven

N

Trackingsysteem (wacht nooit meer te lang buiten)

N

Ritten door heel Europa met vaste chauffeur

Offerte aanvragen bij YourDrivers taxibedrijf in Amsterdam

YourDrivers staat 24/7 klaar om u of uw klanten te vervoeren. Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte diensten? Vraag dan nu een aantrekkelijke offerte aan bij YourDrivers, taxibedrijf in Amsterdam.

020-2101646

Boek nu uw taxi

info@yourdrivers.nl

Stuur ons een e-mail