Taxi Amsterdam

BEL: 020-2101646

Pakketvervoer in heel Europa door YourDrivers

YourDrivers vervoert in opdracht bijzondere pakketten. Het gaat hierbij niet om koeriersdiensten voor postorderbedrijven, maar om zaken die met spoed vervoerd moeten worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan belangrijke onderdelen voor machines die uit binnen- en buitenland gehaald moeten worden. Als een machine in een fabriek immers stilligt, is die haast vanwege inkomstenderving wel geboden. Wij gaan ook voor het vervoer van bijzondere auto-onderdelen en zelfs pakketten voor de farmaceutische industrie kunnen wij vervoeren. Alle pakketten worden snel, met discretie en op professionele wijze afgehandeld door YourDrivers, koeriersdienst in Amsterdam.

Allround hotelservice bij YourDrivers

YourDrivers ontwikkelt zich steeds meer tot allround servicebureau. Voor hotels in Amsterdam en omgeving hebben wij nu namelijk een nieuwe dienst: het omboeken van hotelgasten. Soms zijn hotels overboekt. Vervelend voor u, vervelend voor de hotelgast. Wij ontzorgen u volledig bij dit probleem. U hoeft niet op zoek te gaan naar een kamer in een ander hotel, omdat YourDrivers dit compleet op zich neemt. Inclusief de eventueel bijkomende kosten. Het enige waar u als hoteleigenaar voor hoeft te zorgen is dat alle taxiritten vanaf uw hotel afgenomen worden bij YourDrivers. Zo creëren we voor iedereen een win-winsituatie. Wij blij, u blij en boven alles: de gast blij. Daar doen we het voor bij YourDrivers.

Meer weten over onze hotelservice of koeriersdiensten in Amsterdam?

YourDrivers staat u graag te woord. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze omboekservice bij hotels of koeriersdiensten in Amsterdam!

020-2101646

Boek nu uw taxi

info@yourdrivers.nl

Stuur ons een e-mail